SL | EN | DE | HR

Prednosti

Izkoristite jih!

Hitra in efektivna prodaja produktov

 

HITRA IN EFEKTIVNA PRODAJA PRODUKTOV


Da je internet v 21. stoletju nepogrešljiv v vsakem podjetju in domu že vemo,  vendar pa je prava dodana vrednost  interneta, da lahko preko njega komuniciramo s strankami v vsakem času in ne glede na lokacijo.

Spletno orodje Konfigurator je zaradi tega vedno odprta pisarna, kjer si lahko kupci po svojih željah in v svojem prostem času kreirajo svoja sanjska vrata, okna ali kateri koli drug proizvod, v istem trenutku pa lahko pošljejo tudi povpraševanje. Celoten postopek je zato krajši, bolj enostaven, predvsem pa cenejši za obe strani.

Neomejene možnosti

 

NEOMEJENE MOŽNOSTI


Konfigurator ponuja neomejene možnosti uporabe. Z njim namreč lahko oblikujete katere koli produkte, od bančnih kartic, ploščic, parketa, skodelic, hiš, oken, vrat, senčil... Omejitev je le domišljija.

 

Cenovna dostopnost

 

CENOVNA DOSTOPNOST


Poznate težave, ki jih s seboj prinese oblikovanje kataloga? Svoje izdelke želite predstaviti v tiskani obliki, pa vas najprej čakajo drago grafično oblikovanje, ogromno časa za popravke in pregled, tiskanje in distribucija, potem pa ko končno prejmete vseh 5000 izvodov ugotovite, da je na strani 34 napačna fotografija izdelka, specifikacija pa se sklada z lanskim modelom…

Pri Konfiguratorju teh skrbi ni, saj:
-  fotografije posodobimo z nekaj kliki
-  čas popravljanja je kratek
-  popravki so vidni takoj in se jih da spreminjati kolikor krat si želite
-  ni listanja po debelih katalogih, saj so vsi modeli dosegljivi s klikom
-  cena je bistveno nižja od ponovnega oblikovanja, tiskanja in distribucije katalogov
-  Konfiguratorja stranke ne morejo zavreči v koš, kot to največkrat storijo s katalogom

Deluje vedno in povsod

 

DELUJE VEDNO IN POVSOD


Ker smo ljudje vsakodnevno zelo obremenjeni, nimamo časa, da bi se ukvarjali z zamudnim izbiranjem produktov. Najlažje nam je v prostem času sesti za računalnik in si oblikovati izdelek po svojih željah, povpraševanje z vso specifikacijo pa poslati direktno na e-mail.

 

Ker Konfigurator deluje tudi na tabličnih računalnikih in mobilnih napravah, imate svojo pisarno za vse potencialne kupce odprto vedno in povsod.

 

Izjemno enostavna priprava slik

 

IZJEMNO ENOSTAVNA PRIPRAVA SLIK


Za Konfigurator je potrebno izdelati slike, katerih priprava je tako enostavna, da se je lahko loti vsak, ki ima osnovno znanje iz katerega izmed programov za oblikovanje fotografij.

 

Največja prednost slik, pripravljenih za Konfigurator je, da si potencialni kupci z njimi lahko oblikujejo svoj izdelek, ki ga takoj vidijo, si ga natisnejo ali pošljejo povpraševanje na vaš elektronski naslov.

 

Hitrost

 

HITROST


Ena izmed odlik Konfiguratorja je tudi hitrost. Deluje hitro, na vseh napravah, slike se nalagajo brez zatikanja, največja dodana vrednost pa je prihranek vašega časa in denarja.

 

Povpraševanja s celotno specifikacijo namreč prejmete na svoj elektronski naslov oz. na e-mail odgovorne osebe, zato so vaši odzivi lahko bistveno hitrejši.

 

Hitro in efektivno zagotavljanje informacij vašim kupcem je ključnega pomena v procesu prodaje in le-to vam zagotavlja Konfigurator.

Tega se zavedamo tudi v našem podjetju, zato vam nudimo popolno podporo, in sicer preko e-maila, telefona in on line chata, kjer smo vam na voljo za vsa prašanja in dileme, ki se vam pojavljajo okrog Konfiguratorja.

 

Deluje na mobilnih napravah

 

DELUJE NA MOBILNIH NAPRAVAH


Se vam je kdaj zgodilo, da bi lahko na dopustu sklenili dober posel, pa na žalost s seboj niste imeli katalogov, cenikov in ostale dokumentacije? Z mobilnim Konfiguratorjem boste rešeni tudi tovrstnih zadreg. Tablico, mobilni telefon ali dlančnik preprosto vklopite, odprete Konfigurator vaših izdelkov in že ste sredi sestanka - in to kar na plaži, pod borovci, ob pivu.

Ne dovolite, da vas pri poslu omejujeta čas in prostor!

Neomejeno število produktov

 

NEOMEJENO ŠTEVILO PRODUKTOV


Ko imate izdelan Konfigurator, lahko pozabite na skrbi o tem, kako boste vanj vključili vaš novi produkt, ki ste ga pravkar poslali na trg. Z razliko od katalogov, katere je potrebno najprej oblikovati, jih nato poslati v tisk in kasneje v distribucijo, pri Konfiguratororju nove izdelke dodamo z nekaj kliki.

 

Število produktov ni omejeno, saj jih lahko dodajamo ali odvzemamo in to v vsakem trenutku.

 

Uporabniki:
Vsi uporabniki